ÇİFTÇİLERİMİZLE SEMİNER DÜZENLENDİ
Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi, Polatlı Ziraat Odası ve Polatlı Muhtarlar Derneği işbirliğiyle Polatlı çiftçisine buğday, pancar ve soğan hastalıkları konulu bir seminer düzenlendi. Polatlı Akra Salonunda 12.03.2015 Perşembe günü  düzenlenen seminerde uzmanlar tarafından çiftçilere tohum seçimi, ekim zamanı, sulama, ilaçlama, hasat gibi konularla ilgili bilgi verildi.
   Seminere Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhsin Temel, Polatlı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Burhanettin Sütçü, Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı M.Muhittin Bıyıkoğlu, Ankara Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, Ankara İl Genel Meclisi Üyeleri, Köy Muhtarları ve çok sayıda çiftçi katıldı. 
   Seminerde buğday hastalıkları ve zararlıları konusunda Uzman Ziraat Yüksek Mühendisi Necmettin Polat, pancar hastalıkları ve zararlıları konusunda Uzman Ziraat Yüksek Mühendisi Mithat Polat, soğan hastalıkları ve zararlıları konusunda Uzman Yüksek Ziraat Mühendisi Oğuz Kavuncu üreticilere bilgi verdi.